Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Legújabb játékok

Legjobb játékok

Online Games

Facebook CommentsLegújabb játékok


Hogyan kell Játszani?

Asterix és Obelix

A Legjobb Ingyenes Asterix és Obelix Játék. Asterix és Obelix Jigsaw Puzzle A prefektus kirakós játék összes Asterix és Obelix rajongók. A játék célja: Ebben a játékban van, hogy csatlakozzon a megfelelő darabot a puzzle egymással, hogy teljes legyen a kép. Meg kell helyet a darabokat a megfelelő sorrendben, hogy azok megegyeznek. Miután csatlakoztunk a két darab helyes, az elválasztó vonal a két darab fog tűnni, és a darabokat lenne kötvény együtt arra utal, hogy már csatlakozott a megfelelő darabot. Csatlakozz az összes darab a puzzle, és teljes a kép, hogy megnyerjük a játékot. Hogyan kell játszani: A fő eszköze ebben a játékban az egérrel. Kattintson és tartsa egy darab kívánt húzza. Miközben a gombra, hogy az egérrel mozog a darab. Húzza a darab a megfelelő darabot, és engedje a kattintás helyezni a darabot. Különleges trükkök: csatlakozzon a sarkok először, mivel ők könnyebb azonosítani.

Asterix és Obelix Jigsaw Puzzle A prefektus kirakós játék összes Asterix és Obelix rajongók. A játék célja: Ebben a játékban van, hogy csatlakozzon a megfelelő darabot a puzzle egymással, hogy teljes legyen a kép. Meg kell helyet a darabokat a megfelelő sorrendben, hogy azok megegyeznek. Miután csatlakoztunk a két darab helyes, az elválasztó vonal a két darab fog tűnni, és a darabokat lenne kötvény együtt arra utal, hogy már csatlakozott a megfelelő darabot. Csatlakozz az összes darab a puzzle, és teljes a kép, hogy megnyerjük a játékot. Hogyan kell játszani: A fő eszköze ebben a játékban az egérrel. Kattintson és tartsa egy darab kívánt húzza. Miközben a gombra, hogy az egérrel mozog a darab. Húzza a darab a megfelelő darabot, és engedje a kattintás helyezni a darabot. Különleges trükkök: csatlakozzon a sarkok először, mivel ők könnyebb azonosítani.

More : Da Vinci Bros 2 , Snowman Jam - , , Shape Switcher , Thrills n elcsorgására


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


Eredeti neve ennek a játéknak . Asterix és Obelix játék leírása lefordított magyar nyelv segítségével a "Google Translator". Asterix és Obelix játék kerül a kategóriába , megtalálja több ingyenes itt. Ebben a játékban az oldalon, akkor játszani széles köru ingyenes online játékok, többek között több ezer játékok. Sok játékok Legjobb Játékok játék honlapján, és megtalálja az új ingyenes játékokat minden alkalommal, amikor látogasson el ide. Ön is megoszthatja kedvenc játékot barátaival a Facebook, Twitter, Myspace és a több, akkor beágyaz egy játékot a saját weboldal vagy blog.

- Asterix és Obelix , A Legjobb Ingyenes , A Legjobb Játékosok Arénája a legjobbjatekok.com! Játszhat népszeru stratégiai játékokat, autóversenyeket, küzdelmi és harci játékokat, humoros öltöztetos játékokat gyerekek és kislányok számára, multiplayer játékokat, legjobb kaland és akciójátékokat online. Látogassa meg a Legjobbjatekok.com oldalait és legyen egy a legjobb játékosok közül.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok