Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Legújabb játékok

Legjobb játékok

Online Games

Facebook CommentsLegújabb játékok


Hogyan kell Játszani?

Akasztófás

A Legjobb Ingyenes Akasztófás Játék. Gondolod, hogy széles körű és sok szótárak? Akarsz játszani néhány nevelő játékokat? Próbáld ki ezt a játékot. Ez egy tökéletes játék, megtanítani a gyerekeket a szavak. Tudnak tanulni az új szavakat a játékot. A játék célja: Ez a játék a charades. Látni fogja a képernyőn, hány levelet, hogy alkotnak szót. Az Ön feladata, kitalálni minden egyes levél formájában a szó azt jelenti, mielőtt az egész képet hóhér, megjelent a képernyőn. Sok kategória áll rendelkezésre, kezdve az "egyszerű" a "főnév". Hogyan kell játszani: A játékot az egérrel. Válassza ki a kategóriát a bal oldalán a képernyőn. Kattintson a bal egérgombbal a levél gondolja, hogy egy része a szó. Minden helyes levél automatikusan hozzárendelni a megfelelő sorokat. Speciális trükkök: Próbáld ki a vokál betűket először. Talán meg kell elkészítése szótárba is. lol. Mivel találtam, hogy nem is egyszerű, kitalálni.

Gondolod, hogy széles körű és sok szótárak? Akarsz játszani néhány nevelő játékokat? Próbáld ki ezt a játékot. Ez egy tökéletes játék, megtanítani a gyerekeket a szavak. Tudnak tanulni az új szavakat a játékot. A játék célja: Ez a játék a charades. Látni fogja a képernyőn, hány levelet, hogy alkotnak szót. Az Ön feladata, kitalálni minden egyes levél formájában a szó azt jelenti, mielőtt az egész képet hóhér, megjelent a képernyőn. Sok kategória áll rendelkezésre, kezdve az "egyszerű" a "főnév". Hogyan kell játszani: A játékot az egérrel. Válassza ki a kategóriát a bal oldalán a képernyőn. Kattintson a bal egérgombbal a levél gondolja, hogy egy része a szó. Minden helyes levél automatikusan hozzárendelni a megfelelő sorokat. Speciális trükkök: Próbáld ki a vokál betűket először. Talán meg kell elkészítése szótárba is. lol. Mivel találtam, hogy nem is egyszerű, kitalálni.

More : Mahjongg Alchemy, , Bombázó fedélzetén , Quod buborék , Pitfall


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


Eredeti neve ennek a játéknak . Akasztófás játék leírása lefordított magyar nyelv segítségével a "Google Translator". Akasztófás játék kerül a kategóriába , megtalálja több ingyenes itt. Ebben a játékban az oldalon, akkor játszani széles köru ingyenes online játékok, többek között több ezer játékok. Sok játékok Legjobb Játékok játék honlapján, és megtalálja az új ingyenes játékokat minden alkalommal, amikor látogasson el ide. Ön is megoszthatja kedvenc játékot barátaival a Facebook, Twitter, Myspace és a több, akkor beágyaz egy játékot a saját weboldal vagy blog.

- Akasztófás , A Legjobb Ingyenes , A Legjobb Játékosok Arénája a legjobbjatekok.com! Játszhat népszeru stratégiai játékokat, autóversenyeket, küzdelmi és harci játékokat, humoros öltöztetos játékokat gyerekek és kislányok számára, multiplayer játékokat, legjobb kaland és akciójátékokat online. Látogassa meg a Legjobbjatekok.com oldalait és legyen egy a legjobb játékosok közül.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok