Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Legújabb játékok

Legjobb játékok

Online Games

Facebook CommentsLegújabb játékok


Hogyan kell Játszani?

Kungfu Panda

A Legjobb Ingyenes Kungfu Panda Játék. Intro a játékról: Beat ellenséget a kung fu, és legendává vált. Tudod fejleszteni erejét, a test és kitartást minden szinten. Azt is meg lehet próbálni túlélési módban, és eléri a magas pontszámok a lehető legmagasabban. A cél a játék - Kung fu panda jött vissza, hogy megmentse a világot. Let's kick ass néhány rossz néhány komoly Kung Fu Fighting. Hogyan kell játszani a játékot: A játékban Bruce Lee küzd, hogy mentse a wolrd.Beat ellenséget a kung fu, és legendává vált. Tudod fejleszteni erejét, a test és kitartást minden szinten. Azt is meg lehet próbálni túlélési módban, és eléri a magas pontszámok a lehető legmagasabban. Van egy 18 mozgás technika segítségével legyőzni az ellenséget. Nyomjuk meg az A és S támadni és D megvédeni. Néhány speciális trükkök a játék: Próbáld támadás gyors és megvédeni is.

Intro a játékról: Beat ellenséget a kung fu, és legendává vált. Tudod fejleszteni erejét, a test és kitartást minden szinten. Azt is meg lehet próbálni túlélési módban, és eléri a magas pontszámok a lehető legmagasabban. A cél a játék - Kung fu panda jött vissza, hogy megmentse a világot. Let's kick ass néhány rossz néhány komoly Kung Fu Fighting. Hogyan kell játszani a játékot: A játékban Bruce Lee küzd, hogy mentse a wolrd.Beat ellenséget a kung fu, és legendává vált. Tudod fejleszteni erejét, a test és kitartást minden szinten. Azt is meg lehet próbálni túlélési módban, és eléri a magas pontszámok a lehető legmagasabban. Van egy 18 mozgás technika segítségével legyőzni az ellenséget. Nyomjuk meg az A és S támadni és D megvédeni. Néhány speciális trükkök a játék: Próbáld támadás gyors és megvédeni is.

More : A Green World , Stick Trinity , TEMP Ninja, Kung-Fu 2 Turbo, Fa teteje baj


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


Eredeti neve ennek a játéknak . Kungfu Panda játék leírása lefordított magyar nyelv segítségével a "Google Translator". Kungfu Panda játék kerül a kategóriába , megtalálja több ingyenes itt. Ebben a játékban az oldalon, akkor játszani széles köru ingyenes online játékok, többek között több ezer játékok. Sok játékok Legjobb Játékok játék honlapján, és megtalálja az új ingyenes játékokat minden alkalommal, amikor látogasson el ide. Ön is megoszthatja kedvenc játékot barátaival a Facebook, Twitter, Myspace és a több, akkor beágyaz egy játékot a saját weboldal vagy blog.

- Kungfu Panda , A Legjobb Ingyenes , A Legjobb Játékosok Arénája a legjobbjatekok.com! Játszhat népszeru stratégiai játékokat, autóversenyeket, küzdelmi és harci játékokat, humoros öltöztetos játékokat gyerekek és kislányok számára, multiplayer játékokat, legjobb kaland és akciójátékokat online. Látogassa meg a Legjobbjatekok.com oldalait és legyen egy a legjobb játékosok közül.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok