Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Legújabb játékok

Legjobb játékok

Online Games

Facebook CommentsLegújabb játékok


Hogyan kell Játszani?

Labirint

A Legjobb Ingyenes Labirint Játék. Valaha elképzelni csapdába labirintusában nagyon hosszú és bonyolult? Meg kell ijesztő, ha elképzelte. Ez a játék viszi a világot a labirintusból. Itt van megragadt egy labirintusban, és ki kell törni belőle. Fogsz kijutni a labirintusból? A játék célja: Ez a játék nagy, mint egy "timewaster". Még úgy néz ki, egyszerű, de ahogy a további fejlődéshez, meg fogja találni a játék nagy kihívást jelent. A cél a játék lényege, hogy a labirintusban, hogy minden ajtó található, valahol az útvesztőben, közben vedd fel szőlőt, csiga, vagy egyéb tárgyak, hogy még több pontot. Szóval, hol van a kihívás? A kihívások mértéke el kell menned az ajtón minden labirintus egy korlátozott ideig. Hogyan kell játszani: A játék, a billentyűzet használatát. Mit kell navigálni a játékos nyilakkal. Használhatja nyíl segítségével mozoghatunk fel, le, jobbra és balra, ahogy szeretné. Speciális trükkök: Lehetőleg ne vesszen el az útvesztőben. Csináld gyors és hatékony, így több időt takaríthat meg. Ne felejtsd el felvenni az időzítő, hogy extra időt.

Valaha elképzelni csapdába labirintusában nagyon hosszú és bonyolult? Meg kell ijesztő, ha elképzelte. Ez a játék viszi a világot a labirintusból. Itt van megragadt egy labirintusban, és ki kell törni belőle. Fogsz kijutni a labirintusból? A játék célja: Ez a játék nagy, mint egy "timewaster". Még úgy néz ki, egyszerű, de ahogy a további fejlődéshez, meg fogja találni a játék nagy kihívást jelent. A cél a játék lényege, hogy a labirintusban, hogy minden ajtó található, valahol az útvesztőben, közben vedd fel szőlőt, csiga, vagy egyéb tárgyak, hogy még több pontot. Szóval, hol van a kihívás? A kihívások mértéke el kell menned az ajtón minden labirintus egy korlátozott ideig. Hogyan kell játszani: A játék, a billentyűzet használatát. Mit kell navigálni a játékos nyilakkal. Használhatja nyíl segítségével mozoghatunk fel, le, jobbra és balra, ahogy szeretné. Speciális trükkök: Lehetőleg ne vesszen el az útvesztőben. Csináld gyors és hatékony, így több időt takaríthat meg. Ne felejtsd el felvenni az időzítő, hogy extra időt.

More : Kaland történet, Arkandia elemei, Középkori Escape , Elkapni a gyilkost, Temne Robot Benda Bot


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


Eredeti neve ennek a játéknak . Labirint játék leírása lefordított magyar nyelv segítségével a "Google Translator". Labirint játék kerül a kategóriába , megtalálja több ingyenes itt. Ebben a játékban az oldalon, akkor játszani széles köru ingyenes online játékok, többek között több ezer játékok. Sok játékok Legjobb Játékok játék honlapján, és megtalálja az új ingyenes játékokat minden alkalommal, amikor látogasson el ide. Ön is megoszthatja kedvenc játékot barátaival a Facebook, Twitter, Myspace és a több, akkor beágyaz egy játékot a saját weboldal vagy blog.

- Labirint , A Legjobb Ingyenes , A Legjobb Játékosok Arénája a legjobbjatekok.com! Játszhat népszeru stratégiai játékokat, autóversenyeket, küzdelmi és harci játékokat, humoros öltöztetos játékokat gyerekek és kislányok számára, multiplayer játékokat, legjobb kaland és akciójátékokat online. Látogassa meg a Legjobbjatekok.com oldalait és legyen egy a legjobb játékosok közül.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok