Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Legújabb játékok

Legjobb játékok

Online Games

Facebook CommentsLegújabb játékok


Hogyan kell Játszani?

Mahjong kínai

A Legjobb Ingyenes Mahjong kínai Játék. Szeretsz játszani mahjong? Ha tetszik, akkor meg kell próbálnia ezt a játékot. Ez a játék arról szól, mahjong. De a szabályokat, ez a játék eltér a tényleges játék a mahjong. Ön kíváncsi próbálni? Kérjük, ezt a játékot játszani. A játék célja: Ez a játék már más szabályok, mint mahjong általában. Ebben a játékban, akkor csak szükség ahhoz, hogy a kártyát az azonos szimbólum. Röviden azt lehet mondani, hogy el kell törölni az összes kártyát a tábláról. Hogyan kell játszani: a játék összes ellenőrző egérrel egyedül. Mit kell tenni? Válassz egy lapot, és kattintsunk a bal egérgombbal, majd keresse meg a kártya ugyanolyan szimbólum, mint az előző, és kattintson rá. De ne felejtsd el, a helyét a kártyát kell egy olyan államban, amely nyitott, azaz mintegy két kártya nem más kártya lezáródik. Tegye meg ugyanezt a másik kártyát, amíg a kártyákat. Speciális trükkök: Ez a játék úgy tűnik, nagyon egyszerű, mert csak keres ugyanaz a két kártya használható. De ez nem olyan egyszerű, mint az, ha rosszul választja ki a kártyát, lehet, hogy nem tudja folytatni a játékot. Szóval óvatosnak kell lennünk megválasztásában ezeken a kártyákon. Azt is meg kell alaposan, hogy milyen kártyákat a többi, mert általában egy-egy kártyát más hálózatoktól.

Szeretsz játszani mahjong? Ha tetszik, akkor meg kell próbálnia ezt a játékot. Ez a játék arról szól, mahjong. De a szabályokat, ez a játék eltér a tényleges játék a mahjong. Ön kíváncsi próbálni? Kérjük, ezt a játékot játszani. A játék célja: Ez a játék már más szabályok, mint mahjong általában. Ebben a játékban, akkor csak szükség ahhoz, hogy a kártyát az azonos szimbólum. Röviden azt lehet mondani, hogy el kell törölni az összes kártyát a tábláról. Hogyan kell játszani: a játék összes ellenőrző egérrel egyedül. Mit kell tenni? Válassz egy lapot, és kattintsunk a bal egérgombbal, majd keresse meg a kártya ugyanolyan szimbólum, mint az előző, és kattintson rá. De ne felejtsd el, a helyét a kártyát kell egy olyan államban, amely nyitott, azaz mintegy két kártya nem más kártya lezáródik. Tegye meg ugyanezt a másik kártyát, amíg a kártyákat. Speciális trükkök: Ez a játék úgy tűnik, nagyon egyszerű, mert csak keres ugyanaz a két kártya használható. De ez nem olyan egyszerű, mint az, ha rosszul választja ki a kártyát, lehet, hogy nem tudja folytatni a játékot. Szóval óvatosnak kell lennünk megválasztásában ezeken a kártyákon. Azt is meg kell alaposan, hogy milyen kártyákat a többi, mert általában egy-egy kártyát más hálózatoktól.

More : Fun Pop Ballonok , Mahjong Mozgalom , Gold Fishing , Luxate,

 • Mahjong Games

 •  


  Watch Gameplay Videos


  Watch Canonical Launcher

  Watch Spider Bug

  Watch Renga Samurai

  Watch Kaboomz 3

  Online Browser Games

  Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


  Eredeti neve ennek a játéknak . Mahjong kínai játék leírása lefordított magyar nyelv segítségével a "Google Translator". Mahjong kínai játék kerül a kategóriába , megtalálja több ingyenes itt. Ebben a játékban az oldalon, akkor játszani széles köru ingyenes online játékok, többek között több ezer játékok. Sok játékok Legjobb Játékok játék honlapján, és megtalálja az új ingyenes játékokat minden alkalommal, amikor látogasson el ide. Ön is megoszthatja kedvenc játékot barátaival a Facebook, Twitter, Myspace és a több, akkor beágyaz egy játékot a saját weboldal vagy blog.

  - Mahjong kínai , A Legjobb Ingyenes , A Legjobb Játékosok Arénája a legjobbjatekok.com! Játszhat népszeru stratégiai játékokat, autóversenyeket, küzdelmi és harci játékokat, humoros öltöztetos játékokat gyerekek és kislányok számára, multiplayer játékokat, legjobb kaland és akciójátékokat online. Látogassa meg a Legjobbjatekok.com oldalait és legyen egy a legjobb játékosok közül.

  Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

   

  Kezdolap | Privacy Policy
  Copyright © 2008 - Legjobb Játékok