Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Legújabb játékok

Legjobb játékok

Online Games

Facebook CommentsLegújabb játékok


Hogyan kell Játszani?

Szorzás Teszt

A Legjobb Ingyenes Szorzás Teszt Játék. Hogyan működik a képessége, matematikai? Szeretne matek, összeadás, kivonás, osztás, szorzás vagy? Ebben a játékban, akkor kell vizsgálni, hogy milyen mértékben a matematikai készségek, különösen a szorzás. A játék célja: legtöbb a matematika teszt általában gyakoribb tesztelése mellett, és a kivonás. Azonban ez a játék, akkor a teszt képes megoldani szorzást problémák egy korlátozott ideig. Hány kérdést tud válaszolni a megadott határidőn belül? Innen látható lesz az a képesség szintet matematika, különösen a szorzás. Hogyan kell játszani: Probléma jelenik meg együtt a választás a választ. Csak akkor van szükség, hogy kattintson a választ gondolja, hogy igaza van. Ha a válasz helyes lesz a fejlett, hogy a következő kérdés. Ha azonban a válasz hibás vagy ha elfogy az idő, akkor az esély csökken egyesével. Ön adott egy esélyt, hogy választ legfeljebb öt alkalommal. Ha hibát vét több mint öt alkalommal, majd a játék végén. Speciális trükkök: Meg kell birkózni a szorzást, minimum alapfokú szorzás. Mert akkor képes lesz arra, hogy könnyen befejezni ezt a játékot. Is meg kell, mint a matematika, mert ez egy fontos tőke.

Hogyan működik a képessége, matematikai? Szeretne matek, összeadás, kivonás, osztás, szorzás vagy? Ebben a játékban, akkor kell vizsgálni, hogy milyen mértékben a matematikai készségek, különösen a szorzás. A játék célja: legtöbb a matematika teszt általában gyakoribb tesztelése mellett, és a kivonás. Azonban ez a játék, akkor a teszt képes megoldani szorzást problémák egy korlátozott ideig. Hány kérdést tud válaszolni a megadott határidőn belül? Innen látható lesz az a képesség szintet matematika, különösen a szorzás. Hogyan kell játszani: Probléma jelenik meg együtt a választás a választ. Csak akkor van szükség, hogy kattintson a választ gondolja, hogy igaza van. Ha a válasz helyes lesz a fejlett, hogy a következő kérdés. Ha azonban a válasz hibás vagy ha elfogy az idő, akkor az esély csökken egyesével. Ön adott egy esélyt, hogy választ legfeljebb öt alkalommal. Ha hibát vét több mint öt alkalommal, majd a játék végén. Speciális trükkök: Meg kell birkózni a szorzást, minimum alapfokú szorzás. Mert akkor képes lesz arra, hogy könnyen befejezni ezt a játékot. Is meg kell, mint a matematika, mert ez egy fontos tőke.

More : Jungle Fruit , , , ,


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


Eredeti neve ennek a játéknak . Szorzás Teszt játék leírása lefordított magyar nyelv segítségével a "Google Translator". Szorzás Teszt játék kerül a kategóriába , megtalálja több ingyenes itt. Ebben a játékban az oldalon, akkor játszani széles köru ingyenes online játékok, többek között több ezer játékok. Sok játékok Legjobb Játékok játék honlapján, és megtalálja az új ingyenes játékokat minden alkalommal, amikor látogasson el ide. Ön is megoszthatja kedvenc játékot barátaival a Facebook, Twitter, Myspace és a több, akkor beágyaz egy játékot a saját weboldal vagy blog.

- Szorzás Teszt , A Legjobb Ingyenes , A Legjobb Játékosok Arénája a legjobbjatekok.com! Játszhat népszeru stratégiai játékokat, autóversenyeket, küzdelmi és harci játékokat, humoros öltöztetos játékokat gyerekek és kislányok számára, multiplayer játékokat, legjobb kaland és akciójátékokat online. Látogassa meg a Legjobbjatekok.com oldalait és legyen egy a legjobb játékosok közül.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok