Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
Legújabb játékok Legjobb játékok Kiemelt játékok Népszeru játékok

Super Mario Games Collection

» Kezdolap > Klasszikus Játékok > Super Mario > Oldal 1


 1   2   3  »

Klasszikus Játékok

Léggömböt
Super Mario
Zuma
Klasszikus
Kettyenés
Tömb
Kígyót
Breakout
Mahjong
Bubble
Egyensúlyszervi
Spiderman
Pontszám
Csempe
Sonic
Szó
Pacman
Gyémánt
Drágakövek
Retro
Csatlakoztassa
Láncreakció
Összes

 1   2   3  »Super Mario Games Collection

?Super Mario játékok a leghosszabb sor videojátékok, még a Mario franchise. A játék sorozat is nevezik meg a Super Mario Bros. 2D-s platformer Super Mario játék célja és a legnépszerűbb játék a gyerekeknek. A játék először megjelent közel 27 évvel ezelőtt. Ebben a játékban a játékos Mariót, és a két játékos a játékban is van egy karakter, nevezett Luigi, Mario testvére, aki a második játékos vezérli.
Super Mario játék egy könnyű és közös videó játék a gyerekeknek. Vannak néhány struktúrák, a tégla és a pont-ba ez. Mario van a egyetlen cél, hogy megtörje a tégla és a maximális pontot, miközben sétál át a játék terén.

Valóban a Super Mario is egy érdekes játék valaha, mert lenne egy-két ember, aki nem játszik ez a játék az ő gyermekkorában.

Mario játékok rendkívül népszerű és legmaradandóbb sor játék minden idők. Mario sorozat van relesead a Nintendo. A leg--bb népszerű játék karakter, Mario és testvére, Luigi. Ez egy szép platform játék, ahol sok ellenséges legyőzte, és ugrás a szolgáltatások léteznek. Mario többnyire megpróbál-hoz megment a kidnapped Princes Barack.

Mario játék sorozat játék jár, elkerülve az ellenséges támadások és néhány akadály ugrás, néhány ellenséget. Ha néhány konkrét célok ilyen van, rejtvények megoldása, vagy legyőzte az ellenséget, és eléri néhány különleges pontok játék a szinten véget ért az az új kihívás kezdődik.

A 2-dimenziós Mario játékok van a rejtett tételek rejtett warp csövek, a szintek alapvető és nagyon lineáris és szintek általában osztva a különböző világok. Jelenleg csak egy kijárata a magasabb szintre. Amikor Mario Bros 3 megjelent néhány fogalmat megváltozott, és a játékos veszi át a játékot különböző módon. A játékos játszhat különböző sorrendben szintek és a szintek nem lineáris, mint mint a 2D-s Mario játékok.

Super Mario Bros 3 játék a játék van osztva nyolc különböző Lejátszható világ, és minden a világok tartalmaz között 8-10 szintek és több bónusz szakaszból. Vannak különböző témák, minden a világ, és minden szinten tartalmaz e témák jellemzői. A játék szinten jelennek meg a térképen, és ezek a térképek lehetővé teszik, hogy különböző módon, a játék a játék játékos. Ezeken a szinteken annyira nem lineáris a játékos ugrál a jelenlegi szinten, és játszanak különböző szintű sorrendben. Ha a szint törlődik ezen a szinten nem játszott újra. A Super Mario Bros 3 játék vannak 3 több szinten, minden a világban, felvázoló egy főnök végén.

Ellenőrizze nagy gyűjteménye Super Mario játék. Játssz Mario és Luigi testvér, ne ellenséges támadások, gyűjteni néhány akadályokat, és verte ellenséget ugrás rájuk.

More Klasszikus Játékok: Mahjong Looney Tunes , Bubble Shooter kizárólagos, Mahjong Connect Square 2 , Pókember kihívás, .

Tag: Super Mario játékok, Wii Mario játékkal, hős játékkal, Mario platform játék

 

Klasszikus Játékok: Super Mario

Legjobb Játékok - Legjobb Online Játékok Arénája. A legjobb klasszikus online flash játékok. Mario, Sonic, Pókember, Spongya Bob és így tovább. Leghíresebb képregény és klasszikus játékok waiting for you!
 

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok