Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
Legújabb játékok Legjobb játékok Kiemelt játékok Népszeru játékok

Multiplayer Játékok

» Kezdolap > Multiplayer Játékok > Oldal 1


 1   2   3  »

Multiplayer Játékok

Összes
Csata
Küzdelem
Sportok
Verseny
Online
Intelligencia
Humoros
Több

 1   2   3  »A multiplayer játékok olyan játékok ahol egyszerre több játékos játszhat együtt vagy egymás ellen. A multiplayer játék során több mint egy játékos játszhat egy azon virtuális környezet ellen. A játékosok lehetnek független ellenfelek, lehetnek csapatok amelyek egymás ellen küzdenek és lehetnek csapatok amelyek a számítógép ellen küzdenek. Az olyan játékok amelyekben jelen lehet sok független játékos nehéz az analízis és kategorizáció mert a játékosok szövetségeket köthetnek egymás ellen.

A multiplayer játékok elemei lehetové teszik a az individuális játékosok számára azt hogy kontaktusba kerüljenek más élo játékosokkal ( ez a kontaktus jelenthet szövetséget, konkurenciát vagy rivalitást ). A multiplayerek világában találkozhatunk olyan fajta emberek közötti kommunikációval amely nem létezik az egyszeru egyszemélyes játékokban. A sokféle multiplayer játékok között találhatunk olyanokat amelyekben egy vagy több ellenféllel találjuk magunkat szemben, máshol együttmuködhetünk a többi játékossal egy közös cél elérése érdekében, felügyelhetünk a többi játékos felett, vagy a felül említettek valamilyen kombinációja.
A legismertebb multiplayer játékok fajtái a „deathmatch” és a „team deathmatch”, a MMORPG formájú PvP és csoport PvE, szerezd meg a zászlót, domináció ( verseny az ero és nyersanyagforrásokért ), együttmuködés, és sokféle cél-alapú módok amelyek általában meghatározott kontrollpontok védelme/támadása. A multiplayer játékok alapkövetelménye a jó hálózati összeköttetés amely lehetové teszi a nagy távolságok legyozését a játékosok között.

A legismertebb multiplayer játékok :

 • Charade : csoportjáték ahol a játékosok pantomimet játszanak
 • Control Bridge : kártyajáték ahol két csapat ( két játékos/csapat ) játszik egymással
 • Halo 3 : videójáték amelyet egy vagy több személy játszhat.
 • Diplomacy : max. 7 játékos dönthet Európa sorsa felett.
 • Lord of the Rings : táblajáték amelyben a játékosok együttmuködnek, vagy akár feláldozzák magukat azért hogy megsemmisítsék a Gyurut.
 • Monopolly : táblajáték amelyben a kereskedelmen és az ingatlanon van a hangsúly.
 • Póker : kártyajáték amelyet max. 7 játékos játszhat.
 • Rizikó : globális háborús játék.
 • Scrabble : játék a szavakkal ahol a játékosok keresztrejtvényeket építenek.
 • Shadowfist : kártyajáték amely igazán akkor izgalmas ha legalább négyen játsszák.
 • World of Warcraft : masszív multiplayer online szerepjáték.

Masszív multiplayer online szerepjátékok ( MMORPG ).

A masszív multiplayer online szerepjátékok ( röv. MMORPG – massive multiplayer online role-playing games ) olyan számítógépes játék amelyben nagyszámú valós játékos játszik együtt egy virtuális világban. Akárcsak a rendes RPG játékokban, itt is a játékos felveszi egy kitalált játékkarakter irányítását ( ezek a történetek általában valamilyen fantasztikus világban játszódnak ). A tény amely megkülönbözteti a MMORPG játékokat az az hogy egy állandóan változó világban zajlik a játék és ez a világ létezik és fejlodik akkor is ha a egyes játékos kilép a játékból. A MMORPG-k igen népszeruek világszerte.

 

 

More Multiplayer Játékok: Etherena Beta , Középkori 2Player Challenge, Bio Ball Boom , 3D-s Kartz, .

 

Multiplayer Játékok

Legjobb Játékok - Legjobb Online Játékok Arénája. Játssz ingyen online multiplayer játékok, az ellenfelek. Racing, intézkedés vagy harci multiplayer játékok állnak rendelkezésre. A legjobb ebben a játékban világban.
 

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok