Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
Legújabb játékok Legjobb játékok Kiemelt játékok Népszeru játékok

Stratégia Játékok

» Kezdolap > Stratégia Játékok > Oldal 1


 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23  »

Stratégia Játékok

Összes
Toronyba Védelmi
RPG szerepjáték
Stratégia
RTS
Kapcsolja be a alapuló stratégia
Középkori
Tycoon
Szimuláció

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23  »A stratégia játékok esetében ( pl. számítógépes stratégia játékok, videó stratégia játékok, tábla stratégia játékok ) a játékos döntoképessége a legfontosabb tényezo mert ezen múlik a játék végkimenetele. Nagyszámú stratégia játék kisebb vagy nagyobb mértékben függ a játékosok döntoképességétol. Igen nehéz kategorizálni a játékokat az alapján hogy milyen mértékben támaszkodnak a stratégiai elemekre.

A közös tényezo majdnem minden stratégia játékban az hogy nem a szerencsén múlnak a dolgok. Minden stratéga játékos egyforma játékelem tudással rendelkezik. Egyáltalán nem szükséges fizikai ügyesség a játékok sikeres elvégzésére.

A legnépszerubb stratégia játékok a : Sakk, Checkers, Kínai Checkers, Stratego, RiskGo, Shogi, Mastermind, stb.

A stratégia vagy a taktika játékok ellentétben vannak a szerencsén alapuló játékokkal amelyek a véletlenen múlnak. Maga a stratégia szó a magas fokú tervezésre utal azonban a játékokban találkozhatunk alacsonyabb szintu tervezéssel is amit a katonai zsargonban taktikának neveznek.

A fo stratégia játék típusok a következo :

- Absztrakt Stratégia Játékok

Az ilyen stratégia játékok tartalmaznak elrejtett információkat és véletlenen alapuló elemeket. Például : Backgammon, Sequence, Mentalis, Octiles, stb.

- Szimulációk

A játék mechanizmusai olyanok hogy minél huebben tükrözzék a játékosok döntéseinek a valós következményeit. Ilyen játék például a Now Boarding amely online játszható és elérheto a Win-games.com oldalain. Ebben a játékban a cél hogy minél több utast szállítunk el még mielott elvesztik a türelmüket. A játék folyamán pontosan követnünk kell az utasításokat amelyekkel segíthetünk az utasoknak hogy bejussanak a repülogépekbe és elérjék a kívánt végállomást. Ahhoz hogy akárhova odaérjen az utasnak eloször fel kell szállni a repülogépbe. Hogy ezt elérjük eloször az utasra kell kattintanunk és utána a repülogépre.

- Háborús Stratégiák

A háborús stratégiák valamilyen fegyveres küzdelmet mutatnak be : lehetnek külön csaták, hadi kampányok vagy egész háborúk. A játékosok irányítják a küzdelmek mentetét és ok döntik el a taktikát is. Ilyen játékok például a : a Rizikó, az Axis és a Diplomacy.

- Stratégia Videó Játékok

Az ilyen fajta stratégia játékok játszódhatnak valós idoben, de lefolyhatnak menetekben is. A legnépszerubb stratégia játékok a következoek : Command and Conquer, Age of Empires, StarCraft és a Total War sorozatok. A reális idoben játszódó stratégiákban a játékosok valós idoben teszik  meg a döntéseiket ellentétben a menetekben haladó játékoktól ahol a egy menetben csak egy játékos játszhat. Az egyik legnépszerubb stratégia a játék a Flash alapú Warlords : Call to Arms amely a Gameholic.net oldalain található meg. Ebben a játékban kiválaszthatunk egy hadsereget egy listáról amelyet irányítani fogunk. A hadseregek állhatnak emberekbol vagy fantasztikus lényekbol ( élohalottak, elfek, orkok ). A játék célja a szomszédos királyságok leigázása. Különbözo királyságok hadseregei a harcmezon találkoznak és a saját hadseregünket a iránygombokkal és a Space gombbal irányíthatjuk. Az egeret és a jobb klikkjét a játék menüjében használhatjuk. A csaták után lehetoségünk nyílik a hadseregeink felerosítésére. Továbbá különféle zsoldosokat is szerzodtethetünk és így tovább növelhetjük a haderonket.

 

More Stratégia Játékok: Civilizációk háborúja, Robin menekülési, Nyuszi Zászlók, Erdő ostrom, .

 

Stratégia Játékok

Legjobb Játékok - Legjobb Online Játékok Arénája. Gyere és játssz az új online stratégiai játék ingyenes. Csak úgy, a stratégiák és a játék megverni ellenfeleinket.
 

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok