Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
Legújabb játékok Legjobb játékok Kiemelt játékok Népszeru játékok

Online Sakk Játékok, Multiplayer Chess Game

» Kezdolap > Játékokon IQ > Sakkot > Oldal 1


Játékokon IQ

Titokzatos
Klasszikus
Sakkot
Sudoku
Kirakós Játékok
Logika
Memória
Minesweeper
Verseny
Tudás
IQ Tesztek
Fikció
Rejtvény
Összes
Tetrisz
Több
Online Sakk Játékok, Multiplayer Chess Game

?A sakk játék is egy ilyen híres társasjáték, és nagyon régi játék. Az orosz nemzeti játék. Ezt a játékot csak két játékos között, és darabokra minden kétoldalas játékos ugyanazt a számot. A hatáskörök és a mozgás korlátozása előre meghatározott, és szigorú szabályok és feltételek mellett is maradnak.

Vannak 16 db mindkét oldalán egy király és egy királyné. -A ´ a leg--bb népszerű stratégiai játék olyan, mint egy agy játék.

Olimpia, ez a játék is szerepel, és ezek a játékok szakértők hívják nagymester. A játék játszható két korlátozásokat, mint a korlátozott ideig, vagy a maximális pontszámot. Cél ennek a játéknak, ismert, mint Sakk-matt is rendelkezésre áll. Jön, amikor a király már nincs menekülés mód.

A legtöbb országban a sakk játék is játszott, és ez is a kedvenc játék a felnőttek és az idősek.

Sakk évek óta a 15. század második felében. Ez nem igazán egy akció játék per se, de van egy határidő, ahol el kell döntenie, ahol a mozgás. Ha átmegyünk a határidő, elveszítette a lépést. Te irányítod a 16 db: a Queen, a király, két bástya, két Knights, két püspök és nyolc gyalogok. Akkor használja őket, mindegyik a saját út-hoz kap az ellenfél darab.

Játék sakkjátszma againist számítógép vagy ellenfelek online vásárlását. Javítása sakk stratégiákat, nyílások és szabályok, gyakorlatban a taktika, és mutassa kreativitás e gyűjtemény multiplayer sakk játék.

More Játékokon IQ: Csavar a Nut 2, B Orbox C, Koutack, Bloxorz , .

Tag: Sakk játékok, mélykék játékkal, agy játékkal, társasjátékok

 

Játékokon IQ: Sakkot

Legjobb Játékok - Legjobb Online Játékok Arénája. Játsz ingyenes IQ tesztek, agy ugratások, trivia, puzzle játékokat és több száz intelligencia és az agy és az online játékokat INGYEN! ..
 

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok