Legjobbjatekok.com © Gametrick Network
Legújabb játékok Legjobb játékok Kiemelt játékok Népszeru játékok

Ingyenes online Tetris Játék kollekció

» Kezdolap > Játékokon IQ > Tetrisz > Oldal 1


 1   2  »

Játékokon IQ

Titokzatos
Klasszikus
Sakkot
Sudoku
Kirakós Játékok
Logika
Memória
Minesweeper
Verseny
Tudás
IQ Tesztek
Fikció
Rejtvény
Összes
Tetrisz
Több

 1   2  »Ingyenes online Tetris Játék kollekció

?Szén-tetraklorid játékokat játszott tetriminos használatával. Ezek a játék darabjai a geometriai alakzat négyzetek. Egy játékos kell egy sor különös játék adott neki a téglalap alakú terület. A játékos szükség, hogy gondoskodjon a játék darabjai, oly módon, hogy alkotnak egy vízszintes vonal tíz tömb. Ez akarat gépiesen segítségedre, hogy eltűnnek a függőleges vonal. Ezek a darabok 90 fokkal is elforgathatók. A játékos nem illik a darab, egy adott helyen. Egy adott pontszám elérése után a felhasználó előlegek, hogy egy másik szintre. A növekedés szakaszában a játék nehézségi szintet is növeli. És végül a játék véget ér, amikor a függőleges sorban darab érinti a felső fal a téglalap alakú doboz.

Tetris játékok jelenleg rendelkezésre álló, a mobiltelefonok és a videojátékok miatt népszerűsége. Ez már megnevezett egy minden idők legnagyobb játékok sok magazinok.

Klasszikus videójáték Tetris egy egyszerű puzzle játék, amely magában foglalja a különböző konfigurációk tartozó blokkok. A blokkok a játékos vezérli, és illeszkednek egymáshoz. A magasabb szintek elérésekor a blokkok esik le gyorsabban kezd.

Szén-tetraklorid van egy végső népszerűsége a világon, és nagyon egyszerű játék. Lehet játszani mind a számítógépek és a játékkonzolok.

Tetris játék, 1984. június 6., Alekszej Pajitnov tervezték. Tetris neve a görög numerikus előtag etra és a sport játék enisz kombinációja.

Hogyan kell játszani a Tetris

Tetrominoes (mint tetrads néven is) egy véletlenszerű sorrendben jelennek meg, és minden a blokkok esik le a játékteret. A játék célja, hogy állítsa be, és illik e tetrominoes, mozgó mindegyik egy oldalra, és forgó őket 90 fok. Játékosok kell létrehozni egy vízszintes vonal nélkül akármi gaps blokkok a játékteret. Ha vízszintes vonalat készítette, ez a blokk a vonalak eltűnik, és pontszámot kap. Mikor a játék előrehaladtával, ezek tetris blokk gyorsabb zuhanni. A játék akkor ér véget, ha a verem tetrominoes eléri a tetején a játékteret, és nincs hely a új tetrominoes lép pályára.

Szén-tetraklorid pontozási

Minden egyes sor elszámolt szén-tetraklorid terület nyereség 100 pontot a játékos.

Van egy választás részére a játékos-hoz felgyorsít zuhan a blokkok, a billentyűzet. Egyes játékokban ezt felgyorsítása a blokkok kínálat extra pontokat a játékos.

Tallózó különböző retro és Tetris remake collection. Játssz Tetris játék, hogy ellenőrizzék a blokkok, hogy a vonalak a blokkok, beat magas pontszámokat, és próbálja túlélni. Böngészés nagy Tetris játék kollekció ingyen.

More Játékokon IQ: Zombi megfertőzi, Quick Rotation , , , .

Tag: Tetris játékkal, klasszikus Tetris játék

 

Játékokon IQ: Tetrisz

Legjobb Játékok - Legjobb Online Játékok Arénája. Játsz ingyenes IQ tesztek, agy ugratások, trivia, puzzle játékokat és több száz intelligencia és az agy és az online játékokat INGYEN! ..
 

 

Kezdolap | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Legjobb Játékok